muszaki_banner

Kapcsolat

GRAWE Életbiztosító Zrt.
1124 Budapest
Jagelló út 20/A.

+36 1 202 1211 +36 1 355 5530 E-mail: info@grawe.hu
Inhalt:

A GRAWE Életbiztosító Zrt. "Ajándék Akció" szabályzata

 
 

Az „Ajándék akció” szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) a GRAWE Életbiztosító Zrt. hivatalos honlapján (www.grawe.hu) meghirdetett és közzétett „Ajándék akció” feltételeit rögzíti.

Az „Ajándék akció” szervezője és adatkezelője a GRAWE Életbiztosító Zrt., melynek releváns adatai az alábbiak:

Székhely:                                7630 Pécs, Kastély utca 2. A-B. épület

Cégjegyzékszám:                    02-10-060166

Adószám:                                11367109-1-44

NAIH nyilvántartási szám:      NAIH-51996/2012.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) adatkezelési gyakorlatáról további információkat érhet el a Biztosító hivatalos honlapján.

Az „Ajándék akció” célja, hogy ügyfeleit – a lent meghatározott feltételek teljesítése esetén – ajándékkal jutalmazza meg a Biztosító, honorálva ezzel az ügyfelek öngondoskodási szándékát. Az „Ajándék akcióban” részt vevő ügyfeleink erre a célra – nyilatkozatuk keretében - önkéntesen megadott személyes adatait (név, cím, személyazonosító dokumentum neve és száma, telefonszám) kizárólag arra a célra használja fel a Biztosító, hogy az „Ajándék akcióban” részt vevő ügyfelek által kiválasztott ajándéktárgyakat a részükre házhoz szállítsák. A házhoz szállítás érdekében a Biztosító az „Ajándék akcióban” résztvevő ügyfelek fent nevesített személyes adatait az ott részletezett célból átadja a BRAVOPHONE Kft-nek és a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-logisztikai Kft.-nak.

Tájékoztatjuk az „Ajándék akcióban” résztvevőket, hogy az adatok kezeléséhez adott hozzájárulásokat bármikor visszavonhatják, illetve azok kezelését bármikor megtilthatják. Amennyiben a Biztosító adatkezelésével kapcsolatban bármilyen hibát észlel, panaszával a Biztosítóhoz, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Az „Ajándék akció” 2018. január 1-je és 2018. december 31-e között megtett (IV. pontban részletezett) életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

Az „Ajándék akció” részvételi feltételei és az „Ajándék akció” keretében választható ajándékok

Amennyiben a természetes személy legalább 200.000  HUF, vagy 650 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 300.000 HUF-ot vagy 1.000 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító - a szerződő választásától függően – az alábbi ajándéktárgyakból egyet ajándékba ad a szerződőnek.

 • NOKIA 3310 mobiltelefon (2,” QVGA (320x240) színes TFT kijelző, Bluetooth, MP3 zenehallgatás, 1 hónapos készenléti idő)
 • CAT 25B mobiltelefon (2.0” TFT kijelző, FM rádió, MP3 lejátszó, ütés-, por- és cseppálló)
 • DOOGEE X9 mini mobiltelefon (5.0” HD (1280x720) kijelző, 5mp+2mp kamera, Quad-Core processzor, Android 6.0 Marshmallow)

Amennyiben a természetes személy legalább 300.000 HUF, vagy 1.000 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 400.000 HUF-ot vagy 1.250 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító - a szerződő választásától függően - az alábbi ajándéktárgyakból egyet ajándékba ad a szerződőnek.

 • MOTOROLA MOTO C mobiltelefon (5” HD (1280x720) érintőkijelző, 8mp+2mp kamera, Android 7.0 Nougat operációs rendszer)
 • NOKIA 2 mobiltelefon (LTPS LCD kijelző, Snapdragon 212, Qualcomm)
 • HUAWEI Y/ (2017) mobiltelefon (5” (1280x720) HD érintőkijelző, 13mp kamera, Android 5.1 (lollipopp))

Amennyiben a természetes személy legalább 400.000 HUF, vagy 1.250 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító - a szerződő választásától függően - az alábbi ajándéktárgyakból egyet ajándékba ad a szerződőnek.

 • SONY SRS-XB30 bluetooth hangszóró (Bluetooth és NFC technológiával, Extra Bass basszus kiemelés, vízálló)
 • HUAWEI MEDIAPAD T3 tablet 8” kijelző (Négymagos 1.4 Ghz processzor, Android 7.0 Nougat op. rendszer)
 • SAMSUNG J3 (2017) mobiltelefon (5” (1280x720) PLS TFT LCD kijelző, 13mp+5mp kamera, Qc. Snapdragon 425 processzor)
 • HUAWEI P9 LITE MINI mobiltelefon (5” (1280x720) IPS érintőkijelző, 13mp+5mp kamera, Qc. Snapdragon 425 processzor)
 • HUAWEI MEDIAPAD T3 tablet 10” kijelző (Négymagos 1.4 Ghz processzor, Android 7.0 Nougat op. rendszer)

A Biztosító gondoskodik a választott ajándéktárgyak szerződők részére történő házhoz szállításáról. Az átvétel legkorábbi időpontja a szerződés kockázatviselés kezdetének időpontjától számított 25. nap (feltételezve, hogy a szerződő a kötvényét kézhez vette). Az átvétel a szerződés kockázatviselés kezdete időpontjától számított 1 évig lehetséges. Az ajándéktárgyat kizárólag a szerződő által megadott címen, házhoz szállítással veheti át a szerződő, más helyen személyes átvételre nincs lehetőség.

A terméket a Biztosítóval szerződéses viszonyban álló BRAVOPHONE Kft. vagy a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-logisztikai Kft munkatársai a szerződővel történt egyeztetés szerinti időpontban szállítják ki.

A műszaki termékekkel kapcsolatos garanciára vonatkozó részleteket a garancialevél tartalmazza, garanciális igényeket a garancialevélben foglalt módon lehet érvényesíteni.

A termékeket az azokhoz mellékelt használati útmutató alapján kell működtetni. A termék elvesztése, eltulajdonítása, rongálódása avagy esetleges termékhibák esetén a Biztosítót felelősség nem terheli.

A választott ajándéktárgy készpénzre nem váltható át, a szerződő által esetlegesen rosszul megadott szállítási adatokból fakadó problémákért a Biztosítót nem terheli felelősség.

Az ajándéktárgy csak az akció részletes leírásában található életbiztosítási szerződések megkötése esetén igényelhető, valamint az ALDI ajándékutalvány akciónkkal nem összevonható.

Letölthető dokumentumok:

Biztosítói nyilatkozat

Biztosításközvetítői nyilatkozat

Ajándéktárgyakkal kapcsolatos általános tudnivalók

Választható ajándéktárgyak listája