Ugrás a tartalomra
Termfix
Az akcióink részletes leírását és tájékoztatóit itt találja

Jubileumi akció

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A GRAWE Életbiztosító Zrt. negyed évszázada van jelen a magyar biztosítási piacon. Örömmel tájékoztatjuk meglévő és jövőbeli ügyfeleinket arról, hogy e jeles alkalomból Társaságunk összeállított egy egyedi, speciális termékcsomagot.

A „25 éves GRAWE Jubileumi Kötvényt” bocsátjuk útjára, amelyben számos kedvezményt kínálunk ügyfeleinknek. A csatolt tájékoztató tartalmazza a kedvezményes „25 éves GRAWE Jubileumi Kötvény” részletes feltételeit. Reméljük kivételes ajánlatunk elnyeri tetszésüket! Kérjük, keressék ügyfélszolgálatunkat vagy partnereinket, hogy részesedhessenek a 25 éves jubileum nyújtotta rendkívüli lehetőségekből !

 

Az akció részletes leírása és tájékoztató:

 

 

Az akció 2022.01.01-2022.12.31-ig között megtett életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

Az ajándékutalvány és ajándékkártya akciók természetes személy ügyfeleink részére a Jubileumi termék mellett is fennállnak 2022.12.31-ig.

 

1./

  • Amennyiben a szerződő GAW1H, GAW3H, GAW5H, GDW1H és bármely kiegészítő biztosítást is tartalmazó életbiztosítási szerződést köt minimum 200.000.-Ft éves díjfizetéssel, minimálisan 10 év futamidőre, vagy
  • GAW1EH, GAW3EH, GAW5EH, GDW1EH és bármely kiegészítő biztosítást is tartalmazó életbiztosítási szerződést köt minimum 650 Euró éves díjfizetéssel, minimálisan 10 év futamidőre, úgy a GRAWE eltekint az egyszeri nyilvántartási költség megfizetésétől .

2./

  • Amennyiben a szerződő GAW1H, GAW3H, GAW5H, GDW1H és bármely kiegészítő biztosítást is tartalmazó életbiztosítási szerződést köt minimum 300.000.-Ft éves díjfizetéssel, minimálisan 10 év futamidőre, vagy
  • GAW1EH, GAW3EH, GAW5EH, GDW1EH és bármely kiegészítő biztosítást is tartalmazó életbiztosítási szerződést köt minimum 1.000 Euró éves díjfizetéssel, minimálisan 10 év futamidőre, úgy a GRAWE külön díjfizetés nélkül biztosítási védelmet nyújt a KBH illetve KBHE módozatban foglalt biztosítási eseményekre, továbbá eltekint az egyszeri nyilvántartási költség megfizetésétől. A KBH, illetve KBHE biztosítási összege megegyezik a főbiztosítás biztosítási összegével.
  • Ezen konstrukciók esetében, ha a szerződés tartama alatt a díjra vonatkozóan a szerződő a díjmentes leszállítás, illetve díjcsökkentés tekintetében él a rendelkezési jogával, úgy az ingyenes kiegészítő biztosítás megszűnik. A díjfizetés helyreállításának időpontjától a Biztosító visszaállítja az ingyenes kiegészítő biztosítási fedezetet.

3./       

  • Amennyiben a szerződő GAW1H, GAW3H, GAW5H, GDW1H és bármely kiegészítő biztosítást is tartalmazó életbiztosítási szerződést köt minimum 400.000.-Ft éves díjfizetéssel, minimálisan 10 év futamidőre, vagy
  • GAW1EH, GAW3EH, GAW5EH, GDW1EH és bármely kiegészítő biztosítást is tartalmazó életbiztosítási szerződést köt minimum 1.250 Euró éves díjfizetéssel, minimálisan 10 év futamidőre, úgya GRAWE külön díjfizetés nélkül biztosítási védelmet nyújt a KBH/KBHE és KBR/KBRE módozatban foglalt biztosítási eseményekre, továbbá eltekint az egyszeri nyilvántartási költség megfizetésétől. A KBH/KBHE illetve a KBR/KBRE biztosítási összege megegyezik a főbiztosítás biztosítási összegével.
  • Ezen konstrukciók esetében, ha a szerződés tartama alatt a díjra vonatkozóan a szerződő a díjmentes leszállítás, illetve díjcsökkentés tekintetében él a rendelkezési jogával, úgy, az ingyenes kiegészítő biztosítások (KBH/KBHE, illetve KBR/KBRE) megszűnnek. A díjfizetés helyreállításának időpontjától a Biztosító visszaállítja az ingyenes kiegészítő biztosítási fedezetet.

           

  • Amennyiben a természetes személy GAW5FH vagy GAW5FEH életbiztosítási szerződést köt minimum 200.000,-Ft/650 Euró díjfizetéssel, minimálisan 10 év futamidőre, úgy a GRAWE eltekint az egyszeri nyilvántartási költség megfizetésétől.
Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.