Ugrás a tartalomra
Gyerekek
Főbiztosítások

Teljes életre szóló főbiztosítások

Teljes életre szóló főbiztosítások

A biztosított halála esetén a Biztosító szolgáltatásként a haláleseti biztosítási összeget és az aktuális nyereséget fizeti ki és adott feltételek teljesülése mellett a szerződő a többlethozamból is részesedik. A konstrukció előnye, hogy a biztosított halála esetén a kedvezményezett mindenképp hozzájut a biztosítási összeghez.

A konstrukció kézzel fogható előnye az is, hogy amennyiben az eredeti szándékkal ellentétben a szerződő a szerződés visszavásárlása vagy díjmentesítése mellett dönt, akkor a futamidő alatt erre is lehetősége nyílik.

A teljes életre szóló biztosítási védelem tovább növelhető a kiegészítő balesetbiztosítások megkötésével.

RAW75

RAW75

A biztosított halála esetén a Biztosító a nyereséggel növelt biztosítási összeget fizeti ki. Kiemelt haláleseti védelem, a szerződés visszavásárolható és díjmentesíthető. A díjfizetési időszak 18-60 éves belépési kor között a 65. életévig tart, 61-70 éves belépési kor között pedig 5 év.
RAW76

RAW76

A biztosított halála esetén a Biztosító a nyereséggel növelt biztosítási összeget fizeti ki. Kiemelt haláleseti védelem, a szerződés visszavásárolható és díjmentesíthető. A díjfizetési időszak 18-65 éves belépési kor között 10 év, 66-75 éves belépési kor között pedig a biztosított 75. életévéig tart.
Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.