Ugrás a tartalomra

A „Kockázati Életbiztosítás Ajándék Akció” szabályzata

1. A „Kockázati Életbiztosítás Ajándék Akció” szervezője és adatkezelője a GRAWE Életbiztosító Zrt., melynek főbb adatai az alábbiak:

Székhely: 7630 Pécs, Kastély utca 2. A-B. épület

Cégjegyzékszám:02-10-060166

Adószám:11367109-1-44

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-51996/2012.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) adatkezelési gyakorlatáról további információkat érhet el a Biztosító hivatalos honlapján.

2. A „Kockázati Életbiztosítás Ajándék Akció ” célja, hogy a Biztosító ügyfeleit – a lent meghatározott feltételek teljesítése esetén – ajándékkal jutalmazza meg, ösztönözve ezzel az ügyfelek öngondoskodási szándékát.

3. A „Kockázati Életbiztosítás Ajándék Akció” 2024. január 1. és 2024. december 31. között tett kockázati életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

4. A „Kockázati Életbiztosítás akció” részvételi feltételei és az akcióban résztvevő ajándékutalvány értéke:

Amennyiben a természetes személy szerződő legalább 5.000.000 HUF, vagy 12.500 EUR biztosítási összegű, RAW1H, RAW1EH kockázati életbiztosítási szerződést köt, melynek tartama legalább 10 év, a Biztosító 10.000 HUF értékű ALDI utalvánnyal ajándékozza meg.

 

5. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az ajándékutalványt értéknyilvántartott tértivevényes küldeményként postai úton juttatja el a szerződő címére a biztosítási szerződés kockázatviselésének kezdeti időpontjától számított 25. napot követően (feltételezve, hogy a szerződő a kötvényét kézhez vette). 

Az ajándékutalvány az ALDI bármelyik magyarországi üzletében korlátlan ideig levásárolható. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható. A vonatkozó jogszabályi előírások alapján utalvánnyal történő vásárlás esetén az esetleges különbözetet az üzleteknek nem áll módjukban készpénzben visszaadni.

A magyarországi ALDI üzletek listája a www.aldi.hu honlapon található.

Amennyiben a szerződő él a szerződés – a kötvény kézhezvételét követő 30 napon belüli – felmondásának jogával, akkor Társaságunk az Ön részére az – Általános Életbiztosítási Feltételek 2. § (15) bekezdése szerinti – éves díjat annak 1/12-ed részével és az ajándékutalvány értékével csökkentve utalja vissza.

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.