Ugrás a tartalomra
Budapest HQ
A GRAWE Életbiztosító Zrt. bemutatása

Rólunk

„Megfelelő biztosítási védelmet mindenki számára.”

A GRAWE Életbiztosító Zrt. 1997. február 6-án kapta meg tevékenységi engedélyét az Állami Biztosításfelügyelettől, s ettől kezdődően folyamatos növekedés mellett vált a Biztosító a magyar biztosítási piac ismert és elismert szereplőjévé.


A GRAWE Életbiztosító Zrt. tulajdonosa a grazi székhelyű Grazer Wechselseitige Versicherung AG, mely biztosító a közel 200 éves múltra visszatekintő GRAWE Konszern tagja. A Konszern tagjaként a Konszern által gondosan kimunkált alapértékek szem előtt tartásával vívtuk ki ügyfeleink elégedettségét.


Az állandó fejlődés igénye társaságunk egyik mozgató rugója, vállalatunk naprakészen reagál a külső gazdasági hatásokra, s igyekszik az ügyfelek igényét teljeskörűen kielégíteni részben a termékpalettájával, részben pedig magas színvonalú ügyfélszolgálatával. A csoportszinergiák kihasználása nem pusztán a tulajdonosi tapasztalatok és know-how-k átvételét jelenti, hanem a szintén GRAWE Konszernhez tartozó Sopron Bank Burgenland Zrt.-vel való tulajdonosi kapcsolat kihasználását.


Biztosítónkat egyaránt jellemzi a dinamizmus és a stabilitás. A jogszabályi változásokra és a jogszabály adta lehetőségekre társaságunk előre készül és dinamikusan reagál annak érdekében, hogy a szabályozási környezet kínálta lehetőségeket ügyfeleink szolgálatába állíthassuk. Mindez azonban nem valósulhatna meg stabil anyagi és tulajdonosi háttér nélkül, ezért is szolgál örömünkre tulajdonosunk több évszázados szakmai tapasztalata, valamint kimagasló tőkehelyzetünk. Ügyfeleink bizalmát a fent felsorolt értékekhez való konzekvens ragaszkodással értük el.


Habsburg-Lotaringiai János főherceg, a GRAWE Konszern alapítója 1828-ban már megfogalmazta az akkori társaság alapvető célját:


„Megfelelő biztosítási védelmet mindenki számára.”


Ez a célkitűzés irányítja ma is a GRAWE Életbiztosító Zrt. tevékenységét. Ügyfeleink számára olyan ideális biztosítási termékeket dolgozunk ki, amelyek megfelelő biztosítást és biztonságot jelentenek valamennyi élethelyzetre. Termékeink forintos és eurós változatban is elérhetőek a pécsi és budapesti igazgatósággal rendelkező Társaságunknál, avagy kimagasló szakértelemmel rendelkező függő és független biztosításközvetítő partnereinknél is.

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.