Ugrás a tartalomra

Kiegészítő biztosítások

A GRAWE a klasszikus életbiztosítási termékeit úgy alakította ki, hogy azokat az ügyfél igényeihez még közelebb hozhassák az egyes termékekhez megköthető – baleseti – kiegészítő biztosítások.

A GRAWE a kiegészítő biztosításait a balesetekre, valamint leszűkítve a közlekedési balesetekre fejlesztette ki, továbbá lehetőség van kockázati kiegészítő biztosítás megkötésére is.

Balesethez kapcsolódó kiegészítő biztosítás
Balesethez kapcsolódó kiegészítő biztosítás

Tévhit, hogy csak annak hasznos balesetbiztosítással rendelkezni, aki életéből vagy munkájából fakadóan sokat utazik, ugyanis számtalan baleset az otthonunkban vagy a munkahelyünkön történik. A balesetek bekövetkezését a biztosító nem tudja megakadályozni, ugyanakkor a balesetbiztosításokon keresztül az anyagi kiesést képes ellensúlyozni.

Közlekedési balesethez kapcsolódó kiegészítő biztosítás
Közlekedési balesethez kapcsolódó kiegészítő biztosítás

A közlekedési balesetre szóló kiegészítő biztosítások megkötése elsősorban azok számára ajánlott, akik sokat utaznak. Jellemzően csekély mértékű biztosítási díj fejében nyújt a biztosító biztosítási védelmet.

Kockázati kiegészítő biztosítás
Kockázati kiegészítő biztosítás

A kockázati életbiztosítások jellemzője, hogy ha a futamidő alatt bekövetkezik a biztosított halála, akkor teljesíti a szolgáltatást a biztosító. Biztosítási esemény hiányában a futamidő lejártakor a szerződés kifizetés nélkül megszűnik.

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.