Ugrás a tartalomra

Halálesetre és elérésre szóló (vegyes) életbiztosítások

Vegyes életbiztosítási termékeink biztosítási védelem mellett, megtérülő megtakarítást is jelentenek. A szolgáltatást (biztosítási összeget) a GRAWE (jellemzően) a biztosított halálakor vagy a szerződés lejártakor fizeti ki.

A biztosítási védelmen, valamint a biztos megtakarításon túl a termékek előnye, hogy a garantált biztosítási összegen felül a GRAWE befektetetésen elért többlethozam legalább 85%-át is jóváírja a szerződésen, mely a biztosítási esemény bekövetkeztekor kerül kifizetésre.

Vegyes életbiztosításaink rendkívül rugalmasak és személyre szabhatóak, köthetőek egyszeri díjas vagy folyamatos díjfizetés mellett is, a biztosítási védelem kiterjeszthető családon belül bekövetkezett rettegett betegségek bekövetkeztére is, s számos kiegészítő biztosítással lehet emelni a biztosítási védelmen.

Vegyes főbiztosítások

GAW1

GAW1

Olyan halálesetre és elérésre szóló vegyes életbiztosítás, ahol a haláleseti és a lejárati szolgáltatás mértéke megegyezik.
GAW5

GAW5

Olyan halálesetre és elérésre szóló vegyes életbiztosítás, amely eléréskor és haláleset bekövetkeztekor egyaránt szolgáltat. Halálesetkor a kedvezményezett a haláleseti összegre, illetve az aktuális nyereségre jogosult.
GDW1

GDW1

Olyan halálesetre és elérésre szóló vegyes életbiztosítás, amely a biztosított, illetve a biztosított gyermekei esetében bekövetkezett rettegett betegségek esetében is szolgáltat. A termék ötvözi a vegyes életbiztosítási- és a betegségbiztosítás elemeit, amellyel nem csupán a biztosított, hanem a biztosított gyermekeit is biztosítási védelemben részesíti.
GAW11

GAW11

Olyan halálesetre és elérésre szóló egyszeri díjas vegyes életbiztosítás, amely eléréskor és haláleset bekövetkeztekor egyaránt szolgáltat. Az elérési és haláleseti szolgáltatás mértéke csak az elért nyereségben különbözik.
GAW133E

GRAWE Euró Fix8 (GAW133E)

Elérésre és halálesetre szóló egyszeri díjas, eurós vegyes életbiztosítás. Az elérési és haláleseti szolgáltatás mértéke csak az elért nyereségben különbözik.
GAW134H

GRAWE Fix5 (GAW134H)

Olyan halálesetre és elérésre szóló egyszeri díjas vegyes életbiztosítás, amely eléréskor és haláleset bekövetkeztekor egyaránt szolgáltat.
Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.