Ugrás a tartalomra

GDW1 vegyes főbiztosítás

Termékünk egyaránt jelent biztos megtakarítást és biztosítási védelmet nem csak a biztosított, hanem a biztosított gyermekeinek is. A konstrukcióból fakadóan mind az elérési, mind a haláleseti, mind pedig a rettegett betegségekre szóló biztosítási összeg nagysága megegyezik.

Termékünk további előnye, hogy a befektetéseken elért többlethozam legalább 85%-át is jóváírja Társaságunk a szerződéseken.

A biztos megtakarításon és a családra is kiterjedő biztosítási védelmen túl a termék rugalmasságát segíti a termékhez köthető kiegészítő biztosítások számossága is.

Mik a termék legfőbb előnyei?
Biztosítási védelem
A tartam alatt bekövetkezett 20 rettegett betegség kockázatára nyújt védelmet a Biztosított számára illetve 11 rettegett betegségre a gyermekeknek.
Gondoskodás
A tartam alatt bekövetkezett bármely betegség bekövetkezéskor, a szerződés lejáratakor illetve halál esetén gondoskodik a kedvezményezett/örökösök anyagi biztonságáról.
Garantált megtakarítás
Klasszikus életbiztosításának nincsenek értékpapír árfolyamtól függő kockázatai, a szerződéskötéskor előre tudja, hogy legalább mekkora összegre számíthat a nyugdíjkorhatár betöltésekor.
Részesedés a többlethozamból
Kedvező befektetési hozamok esetén részesedés a többlethozamból.
Adó- és öröklési illetékmentesség
A végső kifizetést nem terheli kamatadó és öröklési illeték.
Termékváltozatok és a hozzájuk tartozó letöltések
Forintos változat

GDW1H termékleírás

Biztosítási védelem, garantált szolgáltatás, részesedés az elért többlethozamból. A kiegészítő biztosításoknak köszönhetően személyre szabható megoldások. - forintos változat
Eurós változat

GDW1EH termékleírás

Biztosítási védelem, garantált szolgáltatás, részesedés az elért többlethozamból. A kiegészítő biztosításoknak köszönhetően személyre szabható megoldások. - eurós változat
Számoljon velünk!

TKM ügyfél-tájékoztató letöltése

Kérjük, feltétlenül tekintse át a jelen szerződést szabályozó Általános Biztosítási Feltételeinket!

* A dokumentumok megnyitásához pdf-olvasó szükséges!

Személyre szabott ajánlatokért keresse fel biztosítónkat vagy közvetítő partnereinket!

Bízunk benne, hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.