Ugrás a tartalomra
Akcióink részletes leírását és tájékoztatóit itt találja

Az „ALDI Ajándékutalvány Akció” szabályzata

1. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” szervezője és adatkezelője a GRAWE Életbiztosító Zrt., melynek releváns adatai az alábbiak:

Székhely: 7630 Pécs, Kastély utca 2. A-B. épület

Cégjegyzékszám:02-10-060166

Adószám:11367109-1-44

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-51996/2012.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) adatkezelési gyakorlatáról további információkat érhet el a Biztosító hivatalos honlapján.

2. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” célja, hogy ügyfeleit – a lent meghatározott feltételek teljesítése esetén – ajándékkal jutalmazza meg a Biztosító, honorálva ezzel az ügyfelek öngondoskodási szándékát.

3. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” 2022. január 1-je és 2022. december 31-e között megtett  életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

4. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” részvételi feltételei és az akcióban résztvevő ajándékutalvány értékei:

  • Amennyiben a természetes személy legalább 200.000  HUF, vagy 650 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 300.000 HUF-ot vagy 1.000 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 35.000 HUF értékű ALDI vásárlási utalvánnyal jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 300.000 HUF, vagy 1.000 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 400.000 HUF-ot vagy 1.250 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 50.000 HUF értékű ALDI vásárlási utalvánnyal jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 400.000 HUF, vagy 1.250 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 75.000 HUF értékű ALDI vásárlási utalvánnyal jutalmazza a szerződőt.

5. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az ajándékutalványt értéknyilvántartott tértivevényes küldeményként postai úton juttatja el az Ön címére a biztosítási szerződés kockázatviselésének kezdeti időpontjától számított 25. napot követően (feltételezve, hogy Ön a kötvényét kézhez vette). 

Az utalvány az ALDI bármelyik magyarországi üzletében korlátlan ideig levásárolható. Az utalvány készpénzre nem váltható. A vonatkozó jogszabályi előírások alapján utalvánnyal történő vásárlás esetén az esetleges különbözetet az üzleteknek nem áll módjában készpénzben visszaadni. További tájékoztatást az ALDI Magyarország honlapján talál: www.aldi.hu

 

Az ajándékutalvány csak az Aldi ajándék utalvány akció részletes leírásában található életbiztosítási szerződések megkötése esetén igényelhető valamint Media Markt ajándékkártya akciónkkal nem összevonható.

A „Media Markt Ajándékkártya Akció” szabályzata

1. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” szervezője és adatkezelője a GRAWE Életbiztosító Zrt., melynek releváns adatai az alábbiak:

Székhely: 7630 Pécs, Kastély utca 2. A-B. épület

Cégjegyzékszám:02-10-060166

Adószám:11367109-1-44

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-51996/2012.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) adatkezelési gyakorlatáról további információkat érhet el a Biztosító hivatalos honlapján.

2. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” célja, hogy ügyfeleit – a lent meghatározott feltételek teljesítése esetén – ajándékkal jutalmazza meg a Biztosító, honorálva ezzel az ügyfelek öngondoskodási szándékát.

3. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” 2022. január 1-je és 2022. december 31-e között megtett  életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

4. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” részvételi feltételei és az akcióban résztvevő ajándékutalvány értékei:

  • Amennyiben a természetes személy legalább 200.000  HUF, vagy 650 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 300.000 HUF-ot vagy 1.000 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 35.000 HUF értékű Media Markt ajándékkártyával jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 300.000 HUF, vagy 1.000 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 400.000 HUF-ot vagy 1.250 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 50.000 HUF értékű Media Markt ajándékkártyával jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 400.000 HUF, vagy 1.250 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító , 75.000 HUF értékű Media Markt ajándékkártyával jutalmazza a szerződőt.

5. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az ajándékkártyát értéknyilvántartott tértivevényes küldeményként postai úton juttatja el az Ön címére a biztosítási szerződés kockázatviselésének kezdeti időpontjától számított 25. napot követően (feltételezve, hogy Ön a kötvényét kézhez vette).

A kártya a Media Markt bármelyik magyarországi üzletében korlátlan ideig levásárolható. Az kártya készpénzre nem váltható. A vonatkozó jogszabályi előírások alapján az ajándékkártyával történő vásárlás esetén az esetleges különbözetet az üzleteknek nem áll módjában készpénzben visszaadni. További tájékoztatást az Media Markt Magyarország honlapján talál: www.mediamarkt.hu

Az ajándékutalvány csak az Media Markt ajándékkártya akció részletes leírásában található életbiztosítási szerződések megkötése esetén igényelhető valamint az ALDI ajándékutalvány akciónkkal nem összevonható.

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.