Ugrás a tartalomra
Akcióink részletes leírását és tájékoztatóit itt találja

Az „ALDI Ajándékutalvány Akció” szabályzata

1. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” szervezője és adatkezelője a GRAWE Életbiztosító Zrt., melynek releváns adatai az alábbiak:

Székhely: 7630 Pécs, Kastély utca 2. A-B. épület

Cégjegyzékszám:02-10-060166

Adószám:11367109-1-44

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-51996/2012.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) adatkezelési gyakorlatáról további információkat érhet el a Biztosító hivatalos honlapján.

2. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” célja, hogy ügyfeleit – a lent meghatározott feltételek teljesítése esetén – ajándékkal jutalmazza meg a Biztosító, honorálva ezzel az ügyfelek öngondoskodási szándékát.

3. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” 2020. január 1-je és 2020. december 31-e között megtett  életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

4. Az „ALDI Ajándékutalvány akció” részvételi feltételei és az akcióban résztvevő ajándékutalvány értékei:

  • Amennyiben a természetes személy legalább 200.000  HUF, vagy 650 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 300.000 HUF-ot vagy 1.000 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 25.000 HUF értékű ALDI vásárlási utalvánnyal jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 300.000 HUF, vagy 1.000 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 400.000 HUF-ot vagy 1.250 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 35.000 HUF értékű ALDI vásárlási utalvánnyal jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 400.000 HUF, vagy 1.250 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító , 50.000 HUF értékű ALDI vásárlási utalvánnyal jutalmazza a szerződőt.

5. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az ajándékutalványt értéknyilvántartott tértivevényes küldeményként postai úton juttatja el az Ön címére a biztosítási szerződés kockázatviselésének kezdeti időpontjától számított 25. napot követően (feltételezve, hogy Ön a kötvényét kézhez vette). 

Az utalvány az ALDI bármelyik magyarországi üzletében korlátlan ideig levásárolható. Az utalvány készpénzre nem váltható. A vonatkozó jogszabályi előírások alapján utalvánnyal történő vásárlás esetén az esetleges különbözetet az üzleteknek nem áll módjában készpénzben visszaadni. További tájékoztatást az ALDI Magyarország honlapján talál: www.aldi.hu

 

Az ajándékutalvány csak az Aldiajándék utalvány akció részletes leírásában található életbiztosítási szerződések megkötése esetén igényelhetővalamint MediaMarkt ajándékkártya akciónkkal nem összevonható.

Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” szabályzata

1. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” szervezője és adatkezelője a GRAWE Életbiztosító Zrt., melynek releváns adatai az alábbiak:

Székhely: 7630 Pécs, Kastély utca 2. A-B. épület

Cégjegyzékszám:02-10-060166

Adószám:11367109-1-44

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-51996/2012.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) adatkezelési gyakorlatáról további információkat érhet el a Biztosító hivatalos honlapján.

2. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” célja, hogy ügyfeleit – a lent meghatározott feltételek teljesítése esetén – ajándékkal jutalmazza meg a Biztosító, honorálva ezzel az ügyfelek öngondoskodási szándékát.

3. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” 2020. január 1-je és 2020. december 31-e között megtett  életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

4. Az „Media Markt Ajándékkártya Akció” részvételi feltételei és az akcióban résztvevő ajándékutalvány értékei:

  • Amennyiben a természetes személy legalább 200.000  HUF, vagy 650 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 300.000 HUF-ot vagy 1.000 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 25.000 HUF értékű Media Markt ajándékkártyával jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 300.000 HUF, vagy 1.000 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 400.000 HUF-ot vagy 1.250 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 35.000 HUF értékű Media Markt ajándékkártyával jutalmazza a szerződőt.
  • Amennyiben a természetes személy legalább 400.000 HUF, vagy 1.250 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással, minimum 15 éves és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító , 50.000 HUF értékű Media Markt ajándékkártyával jutalmazza a szerződőt.

5. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az ajándékkártyát értéknyilvántartott tértivevényes küldeményként postai úton juttatja el az Ön címére a biztosítási szerződés kockázatviselésének kezdeti időpontjától számított 25. napot követően (feltételezve, hogy Ön a kötvényét kézhez vette).

A kártya a Media Markt bármelyik magyarországi üzletében korlátlan ideig levásárolható. Az kártya készpénzre nem váltható. A vonatkozó jogszabályi előírások alapján az ajándékkártyával történő vásárlás esetén az esetleges különbözetet az üzleteknek nem áll módjában készpénzben visszaadni. További tájékoztatást az Media Markt Magyarország honlapján talál: www.mediamarkt.hu

Az ajándékutalvány csak az Media Markt ajándékkártya akció részletes leírásában található életbiztosítási szerződések megkötése esetén igényelhetővalamint az ALDI ajándékutalvány akciónkkal nem összevonható.

 

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.