Ugrás a tartalomra

Az „Ajándék Akció” szabályzata

1. Az „Ajándék akció” szervezője és adatkezelője a GRAWE Életbiztosító Zrt., melynek releváns adatai az alábbiak:

Székhely: 7630 Pécs, Kastély utca 2. A-B. épület

Cégjegyzékszám:02-10-060166

Adószám:11367109-1-44

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-51996/2012.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. (továbbiakban: Biztosító) adatkezelési gyakorlatáról további információkat érhet el a Biztosító hivatalos honlapján.

2. Az „Ajándék akció” célja, hogy ügyfeleit – a lent meghatározott feltételek teljesítése esetén – ajándékkal jutalmazza meg a Biztosító, honorálva ezzel az ügyfelek öngondoskodási szándékát.

3. Az „Ajándék akció” 2024.április 1. és 2024. szeptember 30. között megtett életbiztosítási ajánlatokra vonatkozik.

4. Az „Ajándék akció” részvételi feltételei és az akcióban résztvevő ajándékutalvány/ajándékkártya értékei:

Amennyiben a természetes személy legalább 250.000 HUF, vagy 650 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb díjköteles kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 350.000 HUF-ot vagy 850 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító eltekint az egyszeri nyilvántartási költség megfizetésétől.

 

Amennyiben a természetes személy legalább 350.000  HUF, vagy 850 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb díjköteles kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves futamidővel (és az éves, folyamatos díj nem éri el a 450.000 HUF-ot vagy 1.000 EUR-t), és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 50.000 HUF értékű ajándékutalvánnyal jutalmazza a szerződőt.

ÚJ ÜGYFELÜNKET* 75.000,-HUF értékű ALDI vagy MEDIA MARKT utalvánnyal ajándékozzuk meg.

 

Amennyiben a természetes személy legalább 450.000 HUF, vagy 1.000 EUR éves, folyamatos díjú életbiztosítási szerződést köt egy UTZ* megnevezésű baleseti halálra szóló kiegészítő biztosítással (vagy egyéb díjköteles kiegészítő biztosítással), minimum 10 éves és amennyiben a biztosítási kötvény is ezzel a tartalommal kerül kiállításra, úgy a Biztosító, 75.000 HUF értékű ajándékutalvánnyal jutalmazza a szerződőt.

ÚJ ÜGYFELÜNKET* 100.000,-HUF értékű ALDI vagy MEDIA MARKT utalvánnyal ajándékozzuk meg.

 

* Új ügyfélnek számít, aki a GRAWE Életbiztosító Zrt.-nél 2021.december 31. óta nem rendelkezik életbiztosítási szerződéssel mint Szerződő fél.

 

5. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az ajándékutalványt/ajándékkártyát értéknyilvántartott tértivevényes küldeményként postai úton juttatja el az Ön címére a biztosítási szerződés kockázatviselésének kezdeti időpontjától számított 25. napot követően (feltételezve, hogy Ön a kötvényét kézhez vette). 

Az utalvány az ALDI bármelyik magyarországi üzletében korlátlan ideig levásárolható, a kártya a Media Markt bármelyik magyarországi üzletében felhasználható a kiállítástól vagy az utolsó használattól számított 5 évig. Az utalvány/kártya készpénzre nem váltható. A vonatkozó jogszabályi előírások alapján utalvánnyal/kártyával történő vásárlás esetén az esetleges különbözetet az üzleteknek nem áll módjában készpénzben visszaadni.

A magyarországi ALDI üzletek listáját a www.aldi.hu, a magyarországi Media Markt üzletek listáját pedig a www.mediamarkt.hu honlapon találja. 

Az ajándékutalvány és az ajándékkártya csak az Ajándék akció részletes leírásában található életbiztosítási szerződések megkötése esetén igényelhető valamint más akciónkkal nem összevonható.

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.