Ugrás a tartalomra
Ügyfélszolgálat
Az alábbi módokon tud velünk kapcsolatba lépni

Elérhetőségeink

Felhívás

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Egészségük védelme és megőrzése érdekében kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy ügyintézés céljából lehetőség szerint válasszák elektronikus vagy telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink általános kérdésekben, illetve meglévő szerződéseikkel kapcsolatban is teljes körű tájékoztatást és ügyintézést biztosítanak.

Kiemelt figyelmet fordítva az Önök és munkavállalóink egészségére, valamint a GRAWE Életbiztosító Zrt. társadalmi felelősség-vállalására tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy személyes ügyfélszolgálatunk továbbra is üzemel, azonban ehhez előzetes időpont-foglalásra van szükség a biztonsági előírások maradéktalan megvalósítása érdekében. Amennyiben a járványhelyzetből fakadó kockázatok ellenére ügyfélszolgálati irodáinkat egyeztetett időpont birtokában személyesen látogatják meg, kérjük, hogy (az indokolt esetek kivételével) kísérő nélkül fáradjanak be ügyintézésére. Az ügyintézés teljes ideje alatt kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, illetve az ügyfélszolgálati helyiségbe való belépés előtt a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata.

Telefonos elérhetőségeink: +36-1-202-12-11 és +36-72-434-082

Online kapcsolat: info@grawe.hu

Postai cím: 1124 Budapest Jagelló út 20/A

Pénzügyi könnyítések

A GRAWE Életbiztosító Zrt. mindenekelőtt arra kívánja felhívni ügyfelei figyelmét, hogy az életbiztosítási szerződés hosszú távú megtakarítást, biztosítási védelmet, öngondoskodást, gondoskodást célzó és lehetővé tevő szerződés.

A GRAWE Életbiztosító Zrt. kimagasló, 85%-os többlethozam részesedést biztosít ügyfeleinek forintos és eurós termékek esetében is, az adható maximális garantált technikai kamatláb mellett.

Összességében így a GRAWE Életbiztosító Zrt. ügyfelei életbiztosítási szerződéseik esetében 2020-ban 5,75%-os (forintos biztosítások esetében) 3,75%-os (az eurós biztosítások esetében) nyereségkamatlábnak megfelelő nyereségrészesedés jóváírást tudhatnak magukénak.   

A GRAWE Életbiztosító Zrt. a társadalmi felelősségvállalás körében, átérezve a koronavírus terjedését korlátozó, de sajnos ügyfeleinek pénzügyi nehézséget is okozó intézkedések következményeit, azok enyhítése céljából, egyúttal az ügyfelek hosszútávú megtakarításait megóvandó az alábbiakról tájékoztatja ügyfeleit:

  1. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az általános életbiztosítási feltételeiben foglaltaknak megfelelően – ügyfelei kérelmére -  biztosítja a jelenleg esetleg fizetési nehézségekkel küzdő ügyfeleinek a biztosítási díj - negyedéves, féléves gyakoriságú – részletekben történő megfizetését.
  2. Súlyosabb pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfeleinknek lehetősége van a GRAWE Életbiztosító Zrt-től az általános életbiztosítási feltételeiben foglaltaknak megfelelően kérni az életbiztosítási szerződésük díjmentesítését.
  3. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az általános életbiztosítási feltételeiben foglaltaktól eltérően 6 hónapot meghaladóan is biztosítja a fizetési nehézségekkel küzdő ügyfelei szerződései esetében mind a szerződés reaktiválását (kockázatviselés helyreállítását), mind a díjmentesített szerződések esetében a díjfizetés helyreállítását.
  4. A GRAWE Életbiztosító Zrt. az életbiztosítás mint fő biztosítás szerződési feltételei alapján meghatározott teljes biztosítási összeget teljesíti a jogosultak részére, abban az esetben is, ha sajnálatosan valamely szerződése esetében a Biztosított a jelenlegi koronavírus járvány következtében vesztené életét.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a fentiek megfontolása mellett, mindenképpen keressék ügyfélszolgálatunkat, mielőtt életbiztosítási szerződéseik visszavásárlása mellett döntenek, mivel a visszavásárlás anyagi veszteséget jelenthet, amelynek elkerülése érdekében - különösen a jelenlegi helyzetben – a GRAWE Életbiztosító Zrt. szeretne segítséget nyújtani!

Sokakban a jelenlegi járványhelyzet keltette fel azt az igényt, hogy gondoskodjanak szeretteikről, azokról, akinek életéért, jövőjéért felelősek és tette egyértelművé, hogy milyen fontos a biztosítási védelem. A GRAWE Életbiztosító Zrt. változatlanul áll jövőbeni ügyfelei rendelkezésére és ajánlja klasszikus életbiztosítási termékeit!

A koronavírus járvány következtében életbe léptetett korlátozások betartásának elősegítése érdekében szerződéskötés céljából valamint a GRAWE Életbiztosító Zrt-vel történő kapcsolattartásra elsősorban az info@grawe.hu e-mail címet ajánljuk ügyfeleink részére, megkereséseik eljuttatására. A megkeresésesekre a Biztosító egy munkanapon belül elektronikus választ ad.

Figyelemmel arra, hogy a GRAWE Életbiztosító Zrt. tevékenységét biztosításközvetítők közreműködésével végzi, kérjük forduljanak bizalommal biztosításközvetítőinkhez, akik az alábbi elérhetőségeken minden szükséges információval ellátják Önöket, akár meglévő szerződéseikkel, akár szerződéskötési szándékukkal kapcsolatosan!

Biztosításközvetítő partnereink elérhetőségei:

Biztosításközvetítő partnereink

 

Jó egészséget kívánunk Önnek és családjának! Vigyázzon magára!

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.