Ugrás a tartalomra

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk róla, hogy az MIC Biztosítási Alkusz Kft. tevékenysége 2020. június 1-jétől a korábbi független biztosításközvetítői (alkuszi) tevékenységről függő egyes biztosításközvetítői tevékenységre módosult, s a társaság megváltozott neve MIC Biztosításközvetítő Korlátolt Felelősségű Társaság lett.

Az MIC Biztosításközvetítő Kft. 2020. június 1-jétől a GRAWE Életbiztosító Zrt. megbízásából jár el, így szerződésével vagy egyéb biztosításszakmai kérdéseivel továbbra is bizalommal fordulhat a társasághoz az alábbi elérhetőségeken:

1117 Budapest, Budafoki út 111.

www.mic.hu

info@mic.hu

+36-1 463-0198

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfelünket arról is, hogy a fent részletezett tevékenységben történő módosulás egyúttal azt is jelenti, hogy 2020. június 1-jétől az MIC Biztosításközvetítő Kft. a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 EU rendelete (GDPR) alapján a GRAWE Életbiztosító Zrt. adatfeldolgozójának is minősül. Ennek megfelelően a GRAWE Életbiztosító Zrt. módosította az Adatkezelési tájékoztatóját, melyet honlapunkon az Adatvédelem menü alatt tud elérni.

 

Pl.: Életbiztosítás, Nyugdíjbiztosítás.